Stvaranje web stranica od strane profesionalnih dizajnera

Izrada Web Stranica

 

Govoreći o poziva na akciju, formulacija njih ne treba zanemariti ni trebalo. Neki riječi mogu biti boli stopu konverzije, jer se smatra skretanja od strane potrošača. Na primjer, riječ “besplatno” može izgledati da bude pažnju-grabilo, ali moglo bi zapravo obeshrabriti ljude da kliknu na vaš poziv na akciju jer se boje da postoji “ulov”. Preporučujemo testiranje različite verzije vaš poziv na akciju da vidimo koja obavlja bolje u poboljšanju stopu konverzije.

Način na koji ljudi pristupaju internetu promijenio u proteklih nekoliko godina, čineći neke elemente dizajna više glomazan sa određenim uređajima. Ono što radi za desktop računalo ne potrebno prevesti na mobilne uređaje, kao što su pametne telefone i tablete. Takav je slučaj sa video zapisima. Dok su idealne za predstaviti svoj proizvod ili uslugu, ili pružanje praktične informacije, loše su predstavljene ili video može zapravo biti uzrok stopu konverzije pada.

Različite studije slučaja pokazuju rotirajući sliku klizača, kao što je jQuery harmonika klizač prikazan gore, imaju bolju stopu konverzije od videa na web početnu stranicu ili odredišne ​​stranice, a video su korisniji u Saznajte više ili informacija odjeljak web stranice kao tutorial. Advia Internet može obavljati A / B testiranje na vaše web stranice kako bi se utvrdilo da li vaše web videa imaju niske stope konverzije.

Poboljšanje vaše web stranice može dovesti vas više klijenata

 

Jedan overaggressive web dizajn s puno transparentima i velike slike čini web stranice izgleda kao jedna velika reklama, što je veliki skretanja za potrošača i definitivno prepreka za dobivanje visok omjer konverzije. Dok banneri su veliki proizvođači prihoda, oni mogu biti obavljaju negativno kada je u pitanju konverzije. Jednostavan redizajn može postići najbolje stope konverzije smanjivanjem veličine i izraženosti transparenata, ograničava broj transparenata na stranici, naglašavajući relevantnih slika i sadržaja, a povećanje izraženosti sekundarnu navigaciju Izrada Web Stranica.

Web stranica naslovi služe dvije svrhe: da bi privukli pažnju na svoj sadržaj i pomažu sa SEO. Toliko web stranice imaju slab naslova koje ne napraviti dobar prvi dojam sa posjetiteljima. Predlažemo provesti neko vrijeme razmišljam o tome naslov Vaše stranice i igranje sa različitim SEO riječima dok imate naslov koji se pojavljuje i mami posjetiteljima ostati na svom mjestu. Evo nekih pravila slijediti prilikom pisanja efikasan web stranica naslov.